Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit134g174kcal4g2.7g17.4g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g375g1274kcal52.5g0g116.2g0g
Broilerinfilee (Snellman)535g444kcal87.8g9.1g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g3785kcal288.6g23.6g278g0g
Valittu annoskoko1044g1893kcal144.3g11.8g139g0g
Annoskoko puolitettuna522g946kcal72.2g5.9g69.5g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325231