Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 158g35kcal0.8g4.9g0.3g3.9g
Peruna, keskikokoinen 60g203g122kcal3g26.4g0.2g1.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha282g467kcal53.5g0g28.2g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g17g10kcal0.6g1.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Maito, Kevyt56g26kcal1.8g2.7g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 169g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 56g80kcal7g0.2g5.8g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras47g166kcal6.1g33.1g0.7g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g1842kcal147g143.4g72.2g16.2g
Valittu annoskoko1044g921kcal73.5g71.7g36.1g8.1g
Annoskoko puolitettuna522g461kcal36.8g35.9g18.1g4.1g
Arvot/100g100g88kcal7g6.9g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336661