Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g274g758kcal5g205.2g0.4g18.3g
Saksanpähkinä 608g4137kcal89.4g20.1g396.6g96.7g
Kookoshiutale 106g703kcal8.7g6.8g68.7g17.3g
Hunaja 46g151kcal0.2g36.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.1g22kcal0.2g4.8g0.2g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g11543kcal207g547.6g931.8g264.6g
Valittu annoskoko1044g5771kcal103.5g273.8g465.9g132.3g
Annoskoko puolitettuna522g2886kcal51.8g136.9g233g66.2g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364742