Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi488g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g8.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 38g86kcal5g5.8g1.7g14.1g
Vehnäjauho puolikarkea 488g1674kcal49.7g341.5g5.9g17.1g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g3665kcal109.4g730.6g15.2g62.4g
Valittu annoskoko1044g1833kcal54.7g365.3g7.6g31.2g
Annoskoko puolitettuna522g916kcal27.4g182.7g3.8g15.6g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391248