Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 803g674kcal146.6g0g8.8g0g
Pekoni rasvainen 112g423kcal13.5g0g41.6g0g
Sipuli 32g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g8g0.8kcal0.1g0g0g6.8g
Kananmuna kuoreton 88g126kcal11g0.3g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g2466kcal343.2g3.6g119.2g14.6g
Valittu annoskoko1044g1233kcal171.6g1.8g59.6g7.3g
Annoskoko puolitettuna522g616kcal85.8g0.9g29.8g3.7g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424900