Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 164g234kcal20.5g0.5g16.8g0g
Sokeri 223g907kcal0g223.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g37g272kcal0.4g0.4g29.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g60kcal0g14.7g0g0g
Suola, annos 3g7.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta290g1046kcal37.8g203.3g6.1g10.2g
Kookoshiutale 26g172kcal2.1g1.7g16.8g4.2g
Hasselpähkinä 48g312kcal6.8g1.6g29.5g8.5g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)143g676kcal5.9g87.2g32.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g7408kcal148.6g1076.4g263.8g46g
Valittu annoskoko1044g3704kcal74.3g538.2g131.9g23g
Annoskoko puolitettuna522g1852kcal37.2g269.1g66g11.5g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.6g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316