Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 75g12kcal1.6g0.2g0.2g1.1g
Paprika punainen 180g53kcal1.7g8.1g0.7g3.4g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g23g25kcal0.2g5.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)173g47kcal2.2g8.3g0.3g2.9g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)300g240kcal49.8g0g3g0g
Soijakastike 9g5.4kcal0.5g0.9g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl188g225kcal6.4g6.7g18.7g0g
Tomaatti 98g22kcal0.5g3.4g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g1257kcal125.8g66.4g46.4g17.6g
Valittu annoskoko1044g629kcal62.9g33.2g23.2g8.8g
Annoskoko puolitettuna522g314kcal31.5g16.6g11.6g4.4g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239