Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g215g988kcal1.1g1.1g109.6g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g859g3351kcal1.7g833.5g0g0g
Raparperi 4124g1389kcal28.5g226.8g4.1g57.7g
Culinesse (Flora), annos 10g1074g4941kcal5.4g5.4g547.8g0g
Sokeri 1279g5190kcal0g1277.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu945g1191kcal104g2.8g85.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1396g4791kcal142.3g977.4g16.8g48.9g
Leivinjauhe 43g76kcal2.2g16.2g0g0.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka43g171kcal0g42.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g22g67kcal2.4g12.9g1.5g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g44308kcal575.2g6791.8g1529.8g225.6g
Valittu annoskoko10000g22154kcal287.6g3395.9g764.9g112.8g
Annoskoko puolitettuna5000g11077kcal143.8g1698g382.5g56.4g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128570