Omena-Kaura paistos

Kuori omenat ja leikkaa aika ohuiksi lohkoiksi.

Pane lohkot voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kanelia sekä vähän sokeria, varsinkin jos omenat ovat happoisia.

Sulata voi ja sekoita siihen sokeri ja kauraryynit ja kanelia.

Levitä seos omenalohkojen päälle.

Laita uuniin 225 kunnes omenat on pehmeitä ja kuorrutus kauniin ruskea.

Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Laitin itse näin: uuni 200 kiertoilma 10 min. Uuni pois päältä, annoin paistoksen muhia jälkilämmössä vielä 10 min. Omenat oli kypsiä ja kaurajuttu ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g7663g2605kcal15.3g544.1g23g137.9g
Voi, normaalisuolainen (Valio)766g5517kcal6.1g6.1g613g0g
Sokeri 651g2644kcal0g650.7g0g0g
Kaurahiutale 920g3441kcal133.3g524.1g67.1g92g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28414kcal309.4g3450g1406.2g459.8g
Valittu annoskoko10000g14207kcal154.7g1725g703.1g229.9g
Annoskoko puolitettuna5000g7104kcal77.4g862.5g351.6g115g
Arvot/100g100g142kcal1.5g17.3g7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320408