Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 6.3g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 63g109kcal11g0g7.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl83g283kcal1.7g2.5g29.2g0g
Kalaliemikuutio 9g28kcal0.9g3.1g1.3g0.1g
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 417g317kcal7.8g64.6g0.8g4.2g
Oivariini, juokseva, rasvaseos8.3g60kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2090g1621kcal44.2g144.6g90.8g10.2g
Valittu annoskoko1045g811kcal22.1g72.3g45.4g5.1g
Annoskoko puolitettuna523g405kcal11.1g36.2g22.7g2.6g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81542