Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 844g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 84g249kcal7.4g43.9g2.1g11.7g
Puolukka 113g44kcal0.5g7.7g0.6g2.9g
Canderel makeutusjauhe5.6g22kcal0.2g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2092g629kcal16.2g113.6g5.4g29.2g
Valittu annoskoko1046g315kcal8.1g56.8g2.7g14.6g
Annoskoko puolitettuna523g157kcal4.1g28.4g1.4g7.3g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93315