Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g160g960kcal33.6g10.6g86.4g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g2g7.6kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2096g6491kcal194.2g52g608g0g
Valittu annoskoko1048g3246kcal97.1g26g304g0g
Annoskoko puolitettuna524g1623kcal48.6g13g152g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903