Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g100g60kcal1.5g13g0.1g0.9g
Porkkana 80g26kcal0.5g4.4g0.2g2g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Tomaattimurska (Euro shopper)160g48kcal1.6g6.4g0.6g0.3g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 80g177kcal14g0g13.6g0g
Basilika, tuore2g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2096g636kcal36g50g29g7.4g
Valittu annoskoko1048g318kcal18g25g14.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna524g159kcal9g12.5g7.3g1.9g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317954