Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g104g29kcal0.6g6.2g0.2g2.6g
Naudanliha keskiarvo 400g611kcal77.2g0g33.6g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Peruna, keskikokoinen 60g240g144kcal3.6g31.2g0.2g2.2g
Hapankaali (Rasilainen)200g36kcal3.6g3.6g0.6g4g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Smetana12g47kcal0.3g0.3g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2096g1777kcal172.6g90.2g79.6g20.4g
Valittu annoskoko1048g888kcal86.3g45.1g39.8g10.2g
Annoskoko puolitettuna524g444kcal43.2g22.6g19.9g5.1g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225032