Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 500g345kcal25.3g46.8g2g15.5g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Cashewpähkinä 60g345kcal12g11.3g27.8g2.1g
Mineraalisuola keskiarvo 4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g4g16kcal2g1.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2096g1796kcal80.2g125g100.2g37.2g
Valittu annoskoko1048g898kcal40.1g62.5g50.1g18.6g
Annoskoko puolitettuna524g449kcal20.1g31.3g25.1g9.3g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390928