Ratatualle

Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2795 grammaa

Aipi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 7.5g25kcal0g6.1g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl9g83kcal0g0g9.4g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)188g56kcal1.9g11.3g0.4g1.9g
Nauris 75g21kcal0.8g3.2g0.2g1.4g
Parsakaali brokkoli 131g46kcal6.1g2.6g0.4g3.3g
Paprika, punainen113g29kcal1g5.2g0.4g2.2g
Sipuli 225g68kcal2.8g10.8g0.5g3.8g
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.7g0.6g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2096g773kcal28.2g99.2g24.2g32.8g
Valittu annoskoko1048g387kcal14.1g49.6g12.1g16.4g
Annoskoko puolitettuna524g193kcal7.1g24.8g6.1g8.2g
Arvot/100g100g37kcal1.3g4.7g1.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58753