Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 15g134kcal0g0g15.2g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)450g113kcal4.5g24.8g0g6.3g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.8g0.1g0.4g
Basilika, kuivattu 1.7g4.3kcal0.2g0.3g0.1g0.7g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 225g377kcal62.4g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2097g1363kcal140.2g67.8g59.4g19.4g
Valittu annoskoko1049g682kcal70.1g33.9g29.7g9.7g
Annoskoko puolitettuna524g341kcal35.1g17g14.9g4.9g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298802