Hillosarvet

25 g hiivaa
100 g voita
1 dl kermaa tai maitoa
1,5 rkl sokeria
2 maustemittaa suolaa
n. 5 dl vehnäjauhoja
hilloa
munaa + raesokeria päälle

Murenna hiiva kulhoon.

Sulata rasva, lisää maito ja lämmitä neste 37 asteiseksi.

Kaada neste hiivan päälle ja sekoita.

Lisää sokeri, suola ja suurin osa jauhoista.

Alusta taikina ja ripottele pinnalle ohut kerros jauhoja ja kohota n 40 min. Vaivaa taikinaan loput jauhot pöydällä.

Jaa taikina kahteen osaan ja kaaviloi palat pyöreiksi, halkaisijaltaan 24 sentin levyiksi.

Leikkaa levyt 6-8 kolmioksi.

Jaa kolmioille hilloa, kääri rullalle.

Kohota 30-40 minuuttia, voitele munalla ja ripottele päälle raesokeria.

Paista 250 asteessa 5-7 minuuttia.

Raaka-aineet painoivat 525 g,
Valmiina 498 g.
Suhdeluku 1,05.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 50g37kcal6.6g0.5g0.2g3.4g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g182g837kcal0.9g0.9g92.8g0.1g
Sokeri 40g162kcal0g40g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.522g1827kcal69.4g355g12.5g19.8g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.8g0g
Mansikkamarmeladi (Saarioinen), annos 10g122g220kcal0.1g53.7g0g0g
12g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen100g33kcal3.3g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2098g6284kcal165.2g910.2g214.6g46.6g
Valittu annoskoko1049g3142kcal82.6g455.1g107.3g23.3g
Annoskoko puolitettuna525g1571kcal41.3g227.6g53.7g11.7g
Arvot/100g100g300kcal7.9g43.4g10.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91510