Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 16g84kcal0.1g0.1g9.3g0g
Kananmuna kuoreton 6.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 7.9g32kcal0g7.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g17g61kcal2.4g9.8g1.2g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustikka pirkka 200 g25g8.2kcal0.2g1.6g0.2g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g25g21kcal0.8g1.1g1.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g483kcal10g51.8g26g0.4g
Valittu annoskoko105g242kcal5g25.9g13g0.2g
Annoskoko puolitettuna53g121kcal2.5g13g6.5g0.1g
Arvot/100g100g230kcal4.8g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618