Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 50g29kcal4.9g1.5g0.2g0g
Sokeri 8.4g34kcal0g8.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai13g45kcal1.5g9.2g0.3g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g319kcal21g40.4g7.8g0.8g
Valittu annoskoko105g160kcal10.5g20.2g3.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna53g80kcal5.3g10.1g2g0.2g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104