Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)29g206kcal0g0g22.9g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 19g171kcal0g0g19.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki36g20kcal3g1.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g792kcal6g3.6g84.6g0g
Valittu annoskoko105g396kcal3g1.8g42.3g0g
Annoskoko puolitettuna53g198kcal1.5g0.9g21.2g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880