Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 63g11kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 6.3g22kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki16g14kcal2.4g0.4g0.3g0g
Sipuli kuivattu 1.6g4.3kcal0.2g0.6g0g0.5g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g179kcal11.6g14.2g8.2g2.2g
Valittu annoskoko105g90kcal5.8g7.1g4.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna53g45kcal2.9g3.6g2.1g0.6g
Arvot/100g100g85kcal5.5g6.8g3.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470