Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.9g0g0.2g
Maissi, pakaste (Spar) 200g3.3g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0g
Lihapulla 1kpl/15g13g30kcal1.9g1.2g1.9g0.1g
Makaroni, tumma 10g36kcal1.4g6.6g0.3g0.6g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Turun sinappi, mieto1.3g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g190kcal8.2g26.8g5g2.4g
Valittu annoskoko105g95kcal4.1g13.4g2.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna53g48kcal2.1g6.7g1.3g0.6g
Arvot/100g100g91kcal3.9g12.8g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735