Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President22g56kcal4.2g0.1g4.4g0g
Kesäkurpitsa44g7.4kcal0.2g1.1g0.3g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g33g6.7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 5.5g12kcal1.7g0g0.5g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g184kcal12.6g4.8g12.8g1.6g
Valittu annoskoko105g92kcal6.3g2.4g6.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna53g46kcal3.2g1.2g3.2g0.4g
Arvot/100g100g87kcal6g2.3g6.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663