Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 25g3.3kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 15g20kcal0.4g3.6g0.3g0.5g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g8.3g2.8kcal0.3g0.2g0.1g0.1g
Paprika, punainen21g5.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kurkku 23g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 8.3g31kcal1.9g0g2.7g0g
Auringonkukkaöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g181kcal6.4g10.8g12.2g3g
Valittu annoskoko105g90kcal3.2g5.4g6.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna53g45kcal1.6g2.7g3.1g0.8g
Arvot/100g100g86kcal3.1g5.1g5.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381