Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 70g224kcal18.7g0g16.8g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g5g16kcal1.5g2.7g0g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g15g26kcal0.3g0.2g2.6g0.1g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.3g0g1g0g
Korppujauho 5g18kcal0.5g3.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g597kcal44.6g13.2g41g0.8g
Valittu annoskoko105g299kcal22.3g6.6g20.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna53g149kcal11.2g3.3g10.3g0.2g
Arvot/100g100g284kcal21.2g6.3g19.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658