Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g36g30kcal0.4g6.6g0.1g0.6g
Canderel makeutusjauhe15g57kcal0.4g13.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.2g12kcal1g0g0.8g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Margariini, flora kevyt 40 7.5g28kcal0g0.4g3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g7.5g5.2kcal0.1g0.2g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g100kcal3g20.4g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g480kcal9.8g85g10g3.2g
Valittu annoskoko105g240kcal4.9g42.5g5g1.6g
Annoskoko puolitettuna52g120kcal2.5g21.3g2.5g0.8g
Arvot/100g100g229kcal4.7g40.6g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917