Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 34g116kcal3.4g23.6g0.4g1.2g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 44g12kcal1.5g1.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 18g22kcal2g0g1.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g429kcal14g52.4g17.4g2.4g
Valittu annoskoko105g215kcal7g26.2g8.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna53g107kcal3.5g13.1g4.4g0.6g
Arvot/100g100g204kcal6.7g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589