Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 3.8g2.8kcal0.5g0g0g0.3g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Kaurahiutale 6g23kcal0.9g3.4g0.4g0.6g
Pellavansiemenrouhe,Risetti4.8g24kcal1.2g1.6g1.4g1.4g
Mantelilastu (A la meira)3.8g23kcal0.9g0.2g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 39g134kcal4g27.3g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g443kcal15g65g12.2g7.4g
Valittu annoskoko105g222kcal7.5g32.5g6.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna53g111kcal3.8g16.3g3.1g1.9g
Arvot/100g100g211kcal7.1g30.9g5.8g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291640