Lennumummin gluteeniton leipä

Liuota hiiva lämpimään veteen ja lisää fiberhusk.

Anna turvota 10 min. Sitten lisää suola, öljy ja jauhot.

Lisäsin myös kourallisen kuivattua nokkosta.

Kohotus n. 10 min, sitten joko sämpylöiksi tai pitkulaiseen vuokaan.

Ja taas kunnon kohotus ja sitten uuniin 200 astetta n. 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 4.4g3.3kcal0.6g0g0g0.3g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g7.1g64kcal0g0g7.1g0g
Kaurahiutale 6.2g23kcal0.9g3.5g0.5g0.6g
Kauralese 8.8g32kcal1.6g4g0.7g1.5g
Soijajauho vähärasvainen 7.9g31kcal3.6g2.3g0.6g1.1g
Tattarijauho, Myllynparas11g36kcal1.4g7.1g0.2g0.6g
Pellavarouhe reformi luomu5.3g17kcal1.5g0.4g1.1g1.6g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g8.8g31kcal1.2g4.9g0.6g1g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.9g0.1kcal0g0g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g473kcal21.6g44.4g21.6g15g
Valittu annoskoko105g237kcal10.8g22.2g10.8g7.5g
Annoskoko puolitettuna53g118kcal5.4g11.1g5.4g3.8g
Arvot/100g100g225kcal10.3g21.1g10.3g7.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312880