Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.5g1.9kcal0.3g0g0g0.2g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl58g196kcal8.1g36.9g1.8g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g433kcal16.8g73.8g7.8g6.8g
Valittu annoskoko105g217kcal8.4g36.9g3.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna53g108kcal4.2g18.5g2g1.7g
Arvot/100g100g207kcal8g35.2g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108