Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton60g64kcal13.9g0g0.9g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)30g45kcal4.8g1.2g2.4g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)4.5g32kcal0g0g3.6g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g6.6g25kcal1.6g0g2.2g0g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 3.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g335kcal40.6g2.6g18.2g0.2g
Valittu annoskoko105g168kcal20.3g1.3g9.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna53g84kcal10.2g0.7g4.6g0.1g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375153