Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Sokeri 20g83kcal0g20.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 20g28kcal2.5g0.1g2g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g22g74kcal0.5g18g0.1g0.4g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g0.6g0.1kcal0g0g0g0.5g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g3.8kcal0g1g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g24g75kcal1.4g3.6g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g750kcal9.4g87.4g40.6g1.8g
Valittu annoskoko105g375kcal4.7g43.7g20.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna53g188kcal2.4g21.9g10.2g0.5g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.7g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047