Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 30g212kcal0.2g0g23.8g0g
Neilikka, annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 25g85kcal0g20.7g0g0.4g
Sokeri 26g104kcal0g25.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 20g29kcal2.5g0.1g2g0g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g881kcal5.8g98.2g51.6g1.2g
Valittu annoskoko105g441kcal2.9g49.1g25.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna53g220kcal1.5g24.6g12.9g0.3g
Arvot/100g100g420kcal2.8g46.8g24.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72094