Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka25g95kcal5.7g0g7.5g0g
Cashewpähkinä 10g57kcal2g1.9g4.6g0.4g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 25g19kcal0.2g3.9g0.1g0.3g
Fariinisokeri5g20kcal0g5g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos5g36kcal0g0g4g0g
Päärynä kuorittu 25g11kcal0.1g2g0g1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka10g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g478kcal16.2g25.8g32.4g3.6g
Valittu annoskoko105g239kcal8.1g12.9g16.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna53g120kcal4.1g6.5g8.1g0.9g
Arvot/100g100g228kcal7.7g12.3g15.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597