Pehmeä lihamureke

Lisäksi 1/4 tl mustapippuria, 0,5 rkl yrttisuolaa

Sekoita maito ja kerma, lisää sekaan korppujauhot.

Anna turvota jonkin aikaa.

Hienonna sipulit ja lisää ne korppujauhoseokseen.

Voit halutessasi kuullottaa sipuleita ensin voissa.

Sekoittele mukaan myös loput aineet, sekoita voimakkaasti.

Muotoile kostutetuin käsin mureke.

Sivele pinnalle soijakastike-tomaattisosesekoitusta
.

Paista uunissa 225 asteessa n. 25 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Valio 5%21g13kcal0.2g0.6g1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.2g1.7kcal0.2g0.3g0g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g5.1g19kcal0.7g3.7g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha52g86kcal9.9g0g5.2g0g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Sinappi 1g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Soijakastike 1.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g278kcal24g11.2g15g0.8g
Valittu annoskoko105g139kcal12g5.6g7.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna53g70kcal6g2.8g3.8g0.2g
Arvot/100g100g132kcal11.4g5.3g7.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87157