Aura-pekoni pihvi (karppausinfo) c Mutu

Pilko pekoni ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Paista pekonisilppu, ja kuullota sipulit pannulle jääneessä pekonin rasvassa.

Yhdistä jauhelihaan pekoni, sipuli, murennettu aura, munat, smetana sekä mausteet.

Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia, tulee helpommin käsiteltäväksi.

Paista pannulla oman maun kokoisia pihvejä.

Kostutetuin käsin on taikinna helpompi muotoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Muurari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 44g97kcal7.7g0g7.4g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus18g61kcal2.5g0.1g5.6g0g
Aurajuusto11g37kcal2.2g0g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl15g19kcal1.9g0g1.2g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 6.2g17kcal0.1g0.2g1.7g0g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.9g2.9kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Basilika, kuivattu 0.9g2.4kcal0.1g0.2g0g0.4g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g498kcal29.8g3g40g2g
Valittu annoskoko105g249kcal14.9g1.5g20g1g
Annoskoko puolitettuna52g125kcal7.5g0.8g10g0.5g
Arvot/100g100g238kcal14.2g1.4g19.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=211771