Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali11g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Selleri, annos 50g14g2kcal0.1g0.4g0g0g
Paprika, vihre2.8g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska 28g8.3kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g36kcal1.2g5.6g0.6g1.8g
Valittu annoskoko105g18kcal0.6g2.8g0.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna53g9kcal0.3g1.4g0.2g0.5g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350639