Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 42g10kcal0.8g0.9g0.1g1g
Parsakaali brokkoli 25g8.8kcal1.2g0.5g0.1g0.6g
Juusto, keskiarvo 8.3g29kcal2.1g0g2.3g0g
Maito,kevyt (valio) 100g25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Voi 60% rasvaa 3.5g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g169kcal10.2g7.6g10g3.4g
Valittu annoskoko105g84kcal5.1g3.8g5g1.7g
Annoskoko puolitettuna53g42kcal2.6g1.9g2.5g0.9g
Arvot/100g100g80kcal4.8g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145378