Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 63g24kcal0.6g4.3g0.1g1.6g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Hunaja2.8g9kcal0g2.3g0g0g
Saksanpähkinä 4.4g30kcal0.6g0.1g2.9g0.7g
Vuohenjuusto President19g48kcal3.6g0.1g3.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g265kcal10g15g17.2g5.2g
Valittu annoskoko105g133kcal5g7.5g8.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna53g66kcal2.5g3.8g4.3g1.3g
Arvot/100g100g126kcal4.7g7.1g8.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84701