Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 19g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Kikherne säilötty Bonduelle38g49kcal2.4g7.5g1.1g1.9g
Broileri, rintafilee, nahaton 28g30kcal6.5g0g0.4g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g19g72kcal1.7g13.4g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g331kcal22g42.4g6.2g6.6g
Valittu annoskoko105g165kcal11g21.2g3.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna53g83kcal5.5g10.6g1.6g1.7g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g2.9g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202