Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g14g94kcal0g0g11.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g105kcal3.1g21.3g0.4g1.1g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.4kcal0g0.7g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g34g28kcal0.4g6.2g0.1g0.6g
Sokeri 12g49kcal0g11.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g594kcal9.8g81g25.8g3.4g
Valittu annoskoko106g297kcal4.9g40.5g12.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna53g149kcal2.5g20.3g6.5g0.9g
Arvot/100g100g281kcal4.6g38.4g12.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406