Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g25g34kcal2.3g4.6g0.7g1.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)35g12kcal0.3g2.4g0.2g0.5g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Voi 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g9g37kcal0.2g0.2g3.9g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki19g15kcal2.4g0.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g317kcal10.8g16.4g23.4g3.6g
Valittu annoskoko105g159kcal5.4g8.2g11.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna53g79kcal2.7g4.1g5.9g0.9g
Arvot/100g100g151kcal5.1g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289143