Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen18g24kcal3.3g0g1.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g10g5.9kcal0.1g1.3g0g0.1g
Porkkana keitetty5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Ohrasuurimo 4.4g14kcal0.4g2.8g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g95kcal7.8g9g2.8g1g
Valittu annoskoko106g48kcal3.9g4.5g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna53g24kcal2g2.3g0.7g0.3g
Arvot/100g100g45kcal3.7g4.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290422