Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Nakki, keskiarvo 22g50kcal2.4g0.2g4.4g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g54g16kcal0.8g2.4g0.2g1.3g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g14g6.4kcal0g1.6g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g14g23kcal0.3g0.5g2.1g0g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g1.1g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g204kcal7.2g10g14.4g2.6g
Valittu annoskoko106g102kcal3.6g5g7.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna53g51kcal1.8g2.5g3.6g0.7g
Arvot/100g100g97kcal3.4g4.7g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966