Thai chicken (slow cooker)

Ohje on slow-cookerille, mutta lyhyemmällä kypsennysajalla voi soveltaa uuniin/liedellekin.

Sekoita kasarissa kookosmaito, maapähkinävoi, currytahna ja raastettu inkivääri.

Kiehauta ja siirrä pataan.

Viipaloi sipuli ja pilko paprika parisenttisiksi kuutioiksi.

Pieni broilerinfilee suupalakokoon.

Paista kuumiksi (ei kypsiksi) pienissä erissä ja lisää pataan.

Kypsennä low-asennossa 5 h (high: 3 h).

Lisää kypsään pataan herneet ja anna lämmetä 3 minuuttia.

Tarjoile limeviipaleiden kera.

Ohje sovellettu Woman's Day -lehden ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kookosmaito, light, kevyt, Santa Maria, 1 prk14g7.1kcal0.1g0.1g0.9g0g
Maapähkinävoi 1 tl4.2g28kcal1g0.5g2.4g0g
Punainen curry tahna red curry paste (Santa maria), annos 15g1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton29g32kcal6.6g0g0.5g0g
Paprika punainen 29g8.6kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herne 17g12kcal0.8g1.6g0.1g0.5g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g4.2g1.3kcal0g0.5g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g202kcal18g9g10.4g2.6g
Valittu annoskoko106g101kcal9g4.5g5.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna53g51kcal4.5g2.3g2.6g0.7g
Arvot/100g100g96kcal8.5g4.3g4.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233569