Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)17g58kcal2.3g10.9g0.5g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha33g55kcal6.3g0g3.3g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow33g27kcal1.4g4.3g0.3g1g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g21g23kcal0.6g0.7g2.1g0g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g349kcal21.2g31.8g15g4g
Valittu annoskoko106g175kcal10.6g15.9g7.5g2g
Annoskoko puolitettuna53g87kcal5.3g8g3.8g1g
Arvot/100g100g165kcal10g15.1g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275390