Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta4.7g13kcal0.3g2.3g0.2g0.2g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g2.7g10kcal0.4g2g0.1g0.1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%17g10kcal0.5g1.2g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g69kcal7.9g0g4.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Basilika, tuore8.3g3.3kcal0.3g0.4g0.1g0.3g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g8.3g28kcal2.1g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g287kcal24.4g13.2g15.4g1.8g
Valittu annoskoko106g144kcal12.2g6.6g7.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna53g72kcal6.1g3.3g3.9g0.5g
Arvot/100g100g136kcal11.6g6.3g7.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87159