Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 26g4.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g35g60kcal7g0g3.5g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 14g25kcal0.3g0.4g2.4g0g
Emmental juustoraaste valio7g27kcal2g0g2.1g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)24g9kcal0.3g1.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g252kcal19.4g5.4g16.4g1g
Valittu annoskoko106g126kcal9.7g2.7g8.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna53g63kcal4.9g1.4g4.1g0.3g
Arvot/100g100g119kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=420768