Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g31g28kcal0.5g1.9g2g0.6g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g31g14kcal0.5g2.3g0.3g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g24g27kcal3.8g0.4g1.2g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g20g22kcal4.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g182kcal18.6g9.2g7.8g1.2g
Valittu annoskoko106g91kcal9.3g4.6g3.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna53g45kcal4.7g2.3g2g0.3g
Arvot/100g100g86kcal8.8g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961